1 EURO= 4.6228 RON
Facebook
Twitter
Skype Me!
AUTENTIFICARE CLIENŢI USER PASS Login
ați uitat parola? | Creare cont REŢINE USER ŞI PASS
MARCA:

MODEL:

AN DE FABRICAŢIE:
3M CAR CARE
Cosmetice Auto 3M
Gama profesionala
ALARME VIPER
Protejeaza-ti autoturismul
Cu sistemele de securitate profesionale!!!

BATERII
Centru de acumulatoare
TUNING AUTO
Exclusiv in Romania 
Mattig "WORLD of TUNING"

VENTURESHIELD
Protejeaza-ti autoturismul.
Alege VentureShield

CATEGORII DE PRODUSE
Cautare
Toate stirile
2010-12-20 - Folia de protectie caroserie
VentureShield a fost...
Detalii
2013-12-10 - Servicii noi un ajutor in +
...
Detalii
VentureShield             VentureShield este extrem de rezistent la abraziune, va rezista multi ani la impacturile cu cribluri si este garantat ca va ramane la fel an dupa an. Folia rezista la mai mult de 18Kg de presiune.
Folosind rezistenta superioara a filmului de uretan VentureShield, modelele noastre predefinite se vor potrivi automobilului tau la perfectie, fiind singurele kituri care va protejeaza marginile expuse la lovituri. VentureShield continua de multi ani sa fie liderul in domeniul protectiei vopselei vehiculului tau.
 
   

         VentureShield a fost testat de firme de prestigiu (Mercedes Benz, GM, Toyota) in intreaga lume avand rezultate care dovedesc de fiecare data ca este cel mai clar si mai rezistent film de protectie de pe piata. Avem atat de mare incredere in ea incat iti oferim GARANTIE PE VIATA*!!!
 

          3M isi creaza tiparele prin tehnologie computerizata in intreaga lume pentru a asigura o protectie de 100%  a partii din fata a masinii tale. Modelele noastre acopera parti precum aripi fata, capota, bari, praguri sau farurile automobilului.
  
 
 

FAQ.

Ce este VentureShield?
VentureShield este cel mai solid, rezistent film de protecţie de pe piata. Combinand proprietatile elastice excelente si limpezimea optica cu aderenţa ridicata a adezivului, este de doua ori mai rezistent decat cel al competitorilor.
 
Va schimba aspectul automobilului meu?
VentureShield il va proteja ani la rand, ramanand practic invizibil. 
A. cu VentureShield    B.  fara VentureShield 
 
Poate fi spalat şi ceruit?
Da, va puteţi spala şi cerui automobilul de parca VentureShield nici nu ar fi acolo.
 
Isi va pastra masina aceeasi culoare cand va sta la soare?
Da. VentureShield este stabil la razele UV, lasandu-le sa treaca prin el. Aceasta caracteristica elimina problema celor doua nuante rezultata in urma tehnicilor de protectie traditionale.
 
Poate fi VentureShield ndepartat daca vreau sa-mi vand masina?
Da. VentureShield foloseste un adeziv acrilic patentat ce poate fi ndepartat in siguranta fara sa lase urme, iar masina dumneavoastra va arata la fel de bine ca n ziua n care ati cumparat-o.