1 EURO= 4.6228 RON
Facebook
Twitter
Skype Me!
AUTENTIFICARE CLIENŢI USER PASS Login
ați uitat parola? | Creare cont REŢINE USER ŞI PASS
MARCA:

MODEL:

AN DE FABRICAŢIE:
3M CAR CARE
Cosmetice Auto 3M
Gama profesionala
ALARME VIPER
Protejeaza-ti autoturismul
Cu sistemele de securitate profesionale!!!

BATERII
Centru de acumulatoare
TUNING AUTO
Exclusiv in Romania 
Mattig "WORLD of TUNING"

VENTURESHIELD
Protejeaza-ti autoturismul.
Alege VentureShield

CATEGORII DE PRODUSE
Cautare
Toate stirile
2010-12-20 - Folia de protectie caroserie
VentureShield a fost...
Detalii
2013-12-10 - Servicii noi un ajutor in +
...
Detalii
2010-12-20 - Folia de protectie caroserie


VentureShield
a fost testata in intreaga lume avand rezultate care dovedesc de fiecare data ca este cel mai clar si mai rezistent film de protectie de pe  piata. Avem atat de mare incredere in ea incat iti oferim GARANTIE PE VIATA*!!!

O alta calitate garantata si unica a foliei VentureShield este pastrarea nuantei  culorii vopselei prin proprietatea foliei de a lasa patrunderea razelor UV prin ea, astfel decolorarea naturala a vopselei se va produce uniform,  contrar altor folii de pe piata! Nu o sa ai niciodata doua nuante pe automobil chiar dupa indepartarea foliei.

Bara fata  -acoperit integral. Kitul VentureShield cu sau fara sensor de parcare, cu sau fara  spalator de far. Alegeti setul potrivit!


 

 

 Capota-Aripa-Oglinda
         

Kitul VentureShield pentru capota acopera zona cea mai
expusa. Asta inseamna 20-40 cm de la capatul frontal.
Langa kit-ul de capota avem si
 
  setul de protectie pentru aripi. Acestea vin in continuarea kit-ului de pe capota. Pentru unele autoturisme avem posibilitatea sa oferim kit care acopera capota si aripile integral.


Faruri-Halogene
- farurile si halogenele sunt printre cele mai sensibile parti al autoturismului. Din ce cauza? Siguranta in primul rand. Farurile se matuiesc sau cele de sticla se sparg. In al doilea rand sunt foarte scumpe. Cu kit-ul pentru faruri VentureShield aveti protectie garantata.

 


Seturile optionale: Majoritatea kit-urilor sunt dedicate pentru protejarea pragului de la portbagaj. Zona este foarte expusa la zgariere din cauza bagajelor pe care le manipulam zi de zi. Sau chiar din cauza patrupedului pe care il transportam in portbagaj. Totodata va putem oferi kituri de folii decupate care se monteaza sub manerele de pe portiere protejand vopseaua de unghii. Capetele de portiere deasemenea sunt foarte sensibile pentru acestea va putem ajuta cu benzi de 2 cm latime si 61 cm lungime.

Poze auto: