1 EURO= 4.6228 RON
Facebook
Twitter
Skype Me!
AUTENTIFICARE CLIENŢI USER PASS Login
ați uitat parola? | Creare cont REŢINE USER ŞI PASS
MARCA:

MODEL:

AN DE FABRICAŢIE:
3M CAR CARE
Cosmetice Auto 3M
Gama profesionala
ALARME VIPER
Protejeaza-ti autoturismul
Cu sistemele de securitate profesionale!!!

BATERII
Centru de acumulatoare
TUNING AUTO
Exclusiv in Romania 
Mattig "WORLD of TUNING"

VENTURESHIELD
Protejeaza-ti autoturismul.
Alege VentureShield

CATEGORII DE PRODUSE
Cautare
Toate stirile
2010-12-20 - Folia de protectie caroserie
VentureShield a fost...
Detalii
2013-12-10 - Servicii noi un ajutor in +
...
Detalii
Misiune


"Misiunea noastra este de a oferi un serviciu de formare si sprijinde calitate superioara, precum si o instalare perfecta pentru clientii nostrii."
 Suntem principalii furnizori independenti de produse pentru protectia caroseriei, accesorii auto si tuning de pe piata din Romania.

      


          Centrul nostru de desfacere este situat in Targu Mures, suntem atat de bine plasati in centrul tarii incat putem oferii srijin clientilor pe tot teritoriul tarii foarte rapid. Ca furnizor si montator de folii si accesorii auto putem sa declaram ca am montat produsele proprii pe mii de autoturisme si nu numai in ultimii sase ani.

           Maximul aplicat de compania noastra este "Nici o masina nu paraseste sediul nostru, de care nu am fi mandrii sa o conducem noi insine" (Istvan Boncz Managing Director). Acest lucru ne ofera una dintre cele mai ridicate niveluri de activitate continua in industria noastra, oriunde in Romania.


Ne mandrim cu privire la serviciile noastre oferite si consideram ca ne indeplinim cu succes munca si la nivelul asteptarilor clientilor nostrii, pe care ii consideram ca pe unii dintre cei mai exigenti dintre toti. Noi nu venim sub pretextul de a fi (sau cu dorinta de a fi), compania cu cele mai ieftine produse si servicii din industria noastra, noi ne consideram pur si simplu, cea mai buna calitate pe care o puteti cumparasi prin urmare, credem ca oferim cea mai buna valoare totala pentru pachetul de bani, oriunde in tara.

      

       Datorita nivelului ridicat de activitate continua, stim ca si clientii nostrii simt la fel. Nimeni nu-si aduce 7-8 autoturisme daca nu indeplinestisi nu depasesti asteptarile lor privind atat calitatea cat si valoarea cheltuielilor.

            Prin intermediul partenerilor nostrii, ne desfasuram activitatea in multe colturi ale tarii cu foliile de protectie caroserie VentureShield 3M, care ofera aceleasi standarde complete si exceptionale.


           Ne-am mutat recent intr-un sediu nou in Targu Mures, pentru a ne permite de a raspunde cererii in crestere pentru produsele si serviciile noastre astfel am dublat capacitatea noastra.

            Fie ca esti un client din comertul de vanzare cu amanuntul sau in comertul de vanzari auto, pacea spirituala si satisfactia clientilor nostrii privind munca noastra sunt singurele criterii aplicate pentru orice tip de instalare in care ne angajam.

"Nu reducerea costurilor, ci satisfactia ta este preocuparea noastra principala."